Get wild

We hebben een leuk assortiment Get wild versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. Get wild hangdecoratie, Get wild bekers, Get wild ballonnen, Get wild servetten, Get wild uitdeelzakjes, Get wild rietjes en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd Get wild themafeest voor de kids te organiseren!

 

Wat is Get wild?

Get wild is een algemene kreet voor wilde dieren. Deze dieren leven voornamelijk in het wild en zijn in deze versiering super schattig afgebeeld. Van servetten met tijgers en koala's tot rietjes in de stijl van een giraffe, alle producten zijn in het wilde thema. 

 

Get wild versiering voor kinderfeestjes

Is er gevraagd naar wilde dieren speelgoed of knuffels voor de verjaardag? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Get wild stijl. Bij Celebrate Online kunt u Get wild feestversiering kopen en zijn alle dieren van de partij: de stoere leeuw, de lange giraffe, de schattige koala, de vlugge toekan en de gestreepte zebra! Deze Get wild versiering wordt zowel gebruikt voor jongens als meisjes.

Wil je dit jaar iets anders dan Get wild feestartikelen? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!