Sweet 16 Jaar Versiering

Word je binnenkort 16 jaar? Dan is het tijd om groots uit te pakken op jouw 16e verjaardag! Zestien jaar is een grote mijlpaal voor elk meisje en jongen natuurlijk. Officieel mag je nu beginnen met je rijbewijs of een eigen Youtube account aanmaken. Maar het leukste is het jubileum zelf, een echte Sweet 16 party!

Waarom Sweet 16?
Officieel is het Sweet 16 feest over gewaaid uit de Verenigde Staten en is vergelijkbaar met het Quinceañeara feest waarbij een meisje 15 wordt. De gedachte is de overgang van meisje naar jonge vrouw te vieren. Dit kun je zo groot maken als je zelf wil. Sweet Sixteen staat erom bekend dat het samen gaat met grote feesten met live bands, jurken, decoratie en zelfs limousines. Het is immers niet zomaar een normale verjaardag!

Wat heb je nodig voor een Sweet 16 party?
Voor Nederlandse begrippen zijn de Amerikaanse verhalen al snel overdreven. Bij Celebrate Online hebben we een samengesteld assortiment met Sweet 16 verjaardag versiering dat past bij je eigen ideeën over het thema. Van Sweet 16 ballonnen en vlaggenlijnen tot uitnodigingen en borden, passend bij ieders budget.