Hello pets

We hebben een leuk assortiment Hello pets versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. Hello pets bordjes, Hello pets bekers, Hello pets roltongen, Hello pets servetten, Hello pets uitdeelzakjes, Hello pets maskers en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd Hello pets themafeest voor de kids te organiseren!

 

Wat is Hello pets?

Hello pets staat eigenlijk voor hallo huisdier! Deze decoratielijn is een super populair thema voor Nederlandse kinderfeestjes voor zowel jongens als meisjes! Hello pets is een algemeen thema met zowel schattige honden als lieve katten. Deze serie is dus voor iedereen die gek is op huisdiertjes!

 

Hello pets versiering voor kinderfeestjes

Is er gevraagd naar speelgoed met katten of honden erop of in de vorm van een hondje of katje? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Hello pets stijl. Bij Celebrate Online kunt u Hello pets feestversiering kopen en zijn alle pups en poesjes van de partij.

Wil je dit jaar iets anders dan Hello pets feestartikelen? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!