Minions

We hebben een leuk assortiment Minions versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. Minions bordjes, Minions bekers, Minions ballonnen, Minions servetten, Minions uitdeelzakjes, Minions uitnodigingen  en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd Minions themafeest voor de kids te organiseren!

 

Wat zijn Minions?

Minions zijn ondeugende kleine gele wezens met een blauwe tuinbroek aan. Deze gele wezens hebben 1 of 2 ogen en zijn heel verschillend van aard. De ene is super brutaal en de andere is heel voorzichtig. Echter door hun onhandigheid belanden ze vaak in hele grappige situaties. Minions zijn heel populair, zowel bij jongens als bij meisjes.

 

Minions versiering voor kinderfeestjes

Kijkt jou kind de hele tijd naar Minions op de tv of ga je op verjaardag bij iemand die helemaal gek is van Minions? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Minions stijl of bestel een Minions folieballon. Bij Celebrate Online kunt u Minions feestversiering kopen en zijn alle Minions van de partij. Zowel Stuart, Kevin, Bob, Tom, Tim, Carl, Mel, Jerry, Phil & Dave hebben er zin in om er een fantastisch feestje van te maken!

Wil je dit jaar iets anders dan Minions feestartikelen? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!