Paw Patrol

We hebben een leuk assortiment Paw Patrol versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. Paw Patrol bordjes, Paw Patrol bekers, Paw Patrol ballonnen, Paw Patrol servetten, Paw Patrol uitdeelzakjes, Paw Patrol maskers en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd Paw Patrol themafeest voor de kids te organiseren!

 

Wat is Paw Patrol?

Paw Patrol decoratie is een super populair thema voor Nederlandse kinderfeestjes voor zowel jongens als meisjes! Paw Patrol is een geanimeerde actieserie met in de hoofdrol de jongen Ryder en 8 heldhaftige puppy’s. Al enkele jaren te zien op Nickelodeon TV en binnenkort verschijnt er zelfs een bioscoopfilm.

 

Paw Patrol versiering voor kinderfeestjes

Is er gevraagd naar Paw Patrol speelgoed voor de verjaardag? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Paw Patrol stijl. Geen klus te groot, geen pup te klein! Bij Celebrate Online kunt u Paw Patrol feestversiering kopen en zijn alle pups van de partij: Chase de Duitse herder, Everest de Husky, Marshall de Dalmatiër, Rocky het vuilnisbakkenras, Rubble de Buldog, Tracker de Australische Kelpie, Skye de Poedel-Spaniel en Zuma de bruine Labrador.

Wil je dit jaar iets anders dan Paw Patrol feestartikelen? We hebben nog 40 thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!