Bing

We hebben een leuk assortiment Bing versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. Bing bordjes, Bing bekers, Bing ballonnen, Bing servetten, Bing uitdeelzakjes, Bing tafelkleed en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd Bing themafeest voor jou kind te organiseren!

 

Wat is Bing?

Bing is een 3-jarig zwart konijntje die heel veel avonturen beleeft. De Bing-reeks weerspiegelt op een authentieke manier het leven van jonge peuters en kleuters door op een luidruchtige, vrolijke en soms chaotische manier de realiteit van die leeftijd weer te geven. Zoals alle jonge kinderen leert en ontwikkelt Bing zich super snel, maar kan hij hier en daar toch nog wel wat hulp van een volwassenen gebruiken. Gelukkig is daarvoor altijd zijn vriend Flop in de buurt. Bing is een populair thema voor kinderfeestjes voor zowel jongens als meisjes

 

Bing versiering voor kinderfeestjes

Is er gevraagd naar Bing speelgoed voor de verjaardag? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Bing stijl. Geen avontuur te groot, geen konijn te klein! Bij Celebrate Online kunt u Bing feestversiering kopen en zijn Bing en al zijn vrienden van de partij: knuffelvriend Flop en vriendjes Coco, Sula en Pando.

Kies je dit jaar een ander kinderthema dan Bing? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!