Safari

We hebben een leuk assortiment safari versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met o.a. safari borden, safari bekers, safari ballonnen, safari servetten, safari uitdeelzakjes, safari vlaggenlijn en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om een geslaagd safari themafeest voor de kids te organiseren!

 

Wat is safari?

Safari is een rondrit door één van de prachtige Afrikaanse wildparken. Op safari zie je niet alleen prachtige natuur maar hopelijk ook heel veel wilde dieren. Zo zijn er veel zebra's, giraffe's, leeuwen, olifanten, tijgers, vogels en nog veel mee beesten. 

 

Safari versiering voor kinderfeestjes

Met de versiering in het thema safari waan je je helemaal in één van de wildparken in Afrika. Is jou kind helemaal gek van dieren en heeft hij/zij gevraagd om safari speelgoed of knuffels? Overweeg dan om het feestje volledig in safari stijl aan te kleden. De versiering in combinatie met de folieballonnen of opblaasfiguren geeft een heel wild gevoel. Dit thema wordt zowel gebruikt voor jongens als voor meisjes

Wil je dit jaar iets anders dan safari feestartikelen? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!