Lama

We hebben een super leuk assortiment Lama versiering voor je samengesteld. Een grote selectie met onder andere Lama borden, Lama folieballonnen, Lama tafelkleed, Lama uitdeelzakjes, Lama walking balloon en nog veel meer slingers en versieringen. Kortom, alles wat je nodig hebt om er een compleet en geslaagd Lama themafeestje te organiseren.

 

Wat zijn Lama's?

Lama's soms ook wel schaapkamelen genoemd zijn hoefdieren die uit Zuid-Amerika komen. Lama's zien er vaak onschuldig en soms ook een beetje onhandig uit. De meeste lama's zijn super schattig maar dat zijn ze niet altijd, ze kunnen namelijk als je te dichtbij komt ook spugen! 

Dit alles bij elkaar maakt Lama een heel geschikt thema om te gebruiken als kinderfeestje. Het thema Lama's kan voor zowel jongens als meisjes.

 

Koala versiering voor kinderfeestjes

Is er gevraagd naar Lama speelgoed of een schattige Lama knuffel voor de verjaardag? Overweeg dan een feestje te geven geheel in Lama stijl. 

Wil je dit jaar iets anders dan Lama feestversiering? We hebben nog 40 andere thema’s voor kinderfeestjes om uit te kiezen!